4 Tips om een goedkope cruise te vinden

Een van de meest ontspannende vakanties die je nu kunt maken is een cruise op de oceaan. Veel mensen denken dat een cruise hen meer zal kosten dan ze zich kunnen veroorloven, maar er zijn enkele goede tips die u kunnen helpen de cruise te krijgen die u wilt voor een prijs die binnen uw budget past.

Boek buiten het hoogseizoen

Cruiseschepen hebben vaste routes, zodat ze hun schepen op volle capaciteit willen hebben telkens als ze de haven verlaten. Als u uw cruisevakantie buiten het seizoen plant, kunt u tijdens het hoogseizoen tot 50% van de kosten besparen. Let ook goed op last-minute aanbiedingen. Veel cruisemaatschappijen zullen veel lagere prijzen bieden om die resterende plaatsen te verkopen in plaats van met onverkochte plaatsen uit te varen.

Boek wat u nodig heeft

Neem de tijd om alles te bekijken wat een cruisepakket u biedt. De meeste zijn all inclusive, wat betekent dat alles op het schip is inbegrepen in één prijs. Toch zijn er veel voorzieningen die u niet zult gebruiken. Zoek naar een cruise die alleen die zaken aanbiedt die u waarschijnlijk zult gebruiken. Op deze manier kunt u (veel) geld te besparen.

Kies voor mindere luxe

Wanneer u uw cruise boekt krijgt u veel verschillende opties voor uw accommodatie. Hoe meer ruimte je hebt en hoe mooier ze zijn, hoe duurder ze zullen zijn. Toch brengen de meeste mensen op een cruise alleen tijd in hun kamer door om te slapen en te douchen. U kunt veel geld besparen als u kiest voor een eenvoudigere accommodatie met minder faciliteiten.

Ga met een groep

Als u met een grote groep mensen dezelfde cruise boekt, kunt u waarschijnlijk 15% of 20% besparen. Een groep wordt meestal beschouwd als 20 personen of meer. De hele groep krijgt de korting op het deel dat zij moeten betalen. Zorg ervoor dat u uitzoekt welke cruisemaatschappij u de beste deal kan bieden voordat u er een boekt.